Κοιμηθείτε καλύτερα, χαλαρώστε βαθύτερα

Είναι μεγάλη χαρά να μπορώ να μοιραστώ μαζί σας τη συμμετοχή μου στο παγκόσμιο πρότζεκτ του Cities and Memory, με τίτλο Music for Sleep (Μουσική για Ύπνο), μια καταπληκτική συλλογή σχεδόν 300 συνθέσεων και ηχογραφημένων ηχοτοπίων, τα οποία είναι σχεδιασμένα για να βοηθήσουν στον ύπνο, την ανάπαυση και τη χαλάρωση.
Το αποτέλεσμα είναι μια μοναδική συλλογή ήχων για να σας βοηθήσουν να βρείτε ησυχία σε μια γρήγορη και πυρετώδη εποχή.

Το ηχοτοπίο της Soundquest με τίτλο “An African night at the delta of Okavango“, (Mια Aφρικανική νύχτα στο Δέλτα του Οκαβάνγκο), ηχογραφημένο στο φετινό μου ταξίδι στο στην Μποτσουάνα, επανασχεδιάστηκε από την Keira Simmons και έχει τίτλο “Stirring” (ανάδευση).
Σχετικά με την σύνθεση η Keira λέει: “Το “Stirring” εξερευνά τη διαδικασία της αφύπνισης καθώς ανατέλλει ο ήλιος. Πρόσφατα προσπαθώ να αλλάξω τον κιρκάδιο ρυθμό μου και να ξυπνάω νωρίς κάθε μέρα, και αναζητώντας τρόπους για να ξυπνήσω απαλά τον εγκέφαλό μου, ανακάλυψα ότι (φυσικά) η μουσική είναι η απάντηση. Για αυτό το έργο ήθελα να δημιουργήσω ένα κομμάτι που θα έβαζα ευχαρίστως ως ξυπνητήρι, για να ενεργοποιήσει τον εγκέφαλο και τις αισθήσεις μου καθώς αντιστέκομαι στη μέρα και στο να σηκωθώ. Δημιούργησα όργανα από την ηχογράφηση χρησιμοποιώντας κοκκώδη σύνθεση, ένα arpeggiated sampler για να επισημάνω τα στοιχεία της αρχικής ηχογράφησης της Soundquest| Χριστίνας Αντωνιάδου που βρίσκω πιο απολαυστικά (τα έντομα και το χορικό των βατράχων) και μετά μιμήθηκα την ποιότητα της ηχογράφησης χρησιμοποιώντας arpeggiated synths και απαλά τύμπανα. Με γρήγορο στερεοφωνικό και διφωνικό panning για να παρέχει αρκετό ηχητικό ενδιαφέρον ώστε ο ακροατής να είναι αφοσιωμένος στο άκουσμα και να μην είναι σε υπερδιέγερση, το “Stirring” θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιηθεί για έναν σύντομο ύπνο ή διαλογισμό».

Για να απολαύσετε όλες τις συνθέσεις και τα ηχοτοπία της Μουσικής για Ύπνο, κάντε κλικ >ΕΔΩ<
*
Αναζητήστε το ηχοτοπίο “An African night in delta of Okavango” στη λίστα και τo κομμάτι “Stirring”.

Και αν θέλετε μια μαζεμένη συλλογή με μουσική για ύπνο, διάρκειας 1 ώρας με πρώτο και καλύτερο το ηχοτοπίο της Soundquest και τo *Stirring*,
κάνtε κλικ >ΕΔΩ<

Και μην ξεχνάτε την εγγραφή σας στο χαλαρωτικό κανάλι της Soundquest στο YouTube με “ηχητικές βιταμίνες” ηχογραφημένες σε απομακρυσμένα σημεία του πλανήτη.

Photo art: “An African night”, περιοχή Δέλτα του Οκαβάνγκο, Μποτσουάνα, Soundquest ©2023

3/11/2023

 

 Email
info@sound-quest.com

 Κινητό
693 7257578

error: Copyrighted Content