Soundquest

Είμαι η Χριστίνα Αντωνιάδου, επαγγελματίας ηχοθεραπεύτρια. Oλοκλήρωσα τις σπουδές στην ηχοθεραπεία στην Βρετανική Ακαδημία Ηχοθεραπείας (BAST) με τη διάκριση DipGRST. Eίμαι μέλος του Διεθνούς Συνδέσμου Θεραπευτικού Ήχου που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο (International Therapeutic Sound Association) και μέλος του Διεθνούς Συνδέσμου Ηχοθεραπείας που εδρεύει στις Η.Π.Α. (International Sound Therapy Association).

Είμαι η ιδρύτρια της Soundquest, που ειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών θεραπευτικών ηχόλουτρων για ομάδες δια ζώσης καθώς και διαδικτυακών προγραμμάτων χαλάρωσης και θεραπείας μέσω του ήχου (ατομικά ή για ομάδες). Είμαι επίσης πιστοποιημένη πάροχος Πρώτων Βοηθειών.

Έχω εκλεγεί συνεργάτης (ΑRAM) της Βασιλικής Ακαδημίας Μουσικής του Λονδίνου, ηοποία συγκαταλέγεται μεταξύ των τριών καλύτερων μουσικών ιδρυμάτων παγκοσμίως. Ο τίτλος ARAM απονέμεται σε αποφοίτους της Ακαδημίας, οι οποίοι έχουν συμβάλει σημαντικά στο μουσικό επάγγελμα και στην κοινωνία γενικότερα και χαίρομαι που και εγώ με τη σειρά μου έχω βάλει το δικό μου λιθαράκι συμβολής.

Ως επαγγελματίας μουσικός ξεκίνησα και έλαβα τα μουσικά μου διπλώματα στην Αθήνα, σπουδάζοντας πιάνο, τρομπέτα και ανώτερα θεωρητικά. Ως υπότροφος του Συλλόγου «Οι Φίλοι της Μουσικής», σπούδασα εκκλησιαστικό όργανο στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Αποφοίτησα από την Βασιλική Ακαδημία Μουσικής του Λονδίνου, το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου και το Βασιλικό Κονσερβατόριο της Σκοτίας με τους τίτλους BMus, MMus και LRAM. Έχω εμφανιστεί εκτεταμένα ως σολίστ οργάνου αλλά και ως συνοδός σε σπουδαία φεστιβάλ και χώρους στην Ευρώπη, την Ασία και την Αφρική.

Ήμουν η ιδρύτρια και καλλιτεχνική διευθύντρια του Ανοιξιάτικου Κύκλου Συναυλιών Οργάνου (Spring Organ Series) για 15 συνεχή χρόνια. Αυτό το μοναδικό στο είδος του φεστιβάλ διακρίθηκε πανευρωπαϊκά από την Ένωση Ευρωπαϊκών Φεστιβάλ για την ποιότητα και προσφορά του στα καλλιτεχνικά δρώμενα.

Είμαι οργανίστρια, διευθύντρια μουσικής και συντονίστρια καλλιτεχνικού προγράμματος και σχεδιασμού στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου στην Αθήνα.

Έχω ολοκληρώσει, μεταξύ άλλων, τις σπουδές μου στην Κινηματογραφοθεραπεία, Δημιουργική Γραφή και την Φωτογραφική Τέχνη μέσω των προγραμμάτων e-learning του Πανεπιστημίου Αθηνών. Η μακροχρόνια γλωσσική ιαπωνική εκπαίδευση μου και αγάπη για τον ιαπωνικό πολιτισμό, με οδήγησαν στην ενσωμάτωσή μου στο συγκρότημα ιαπωνικών τυμπάνων Atene Daiko-Tα Τύμπανα του Ήλιου.

Μου αρέσει να ταξιδεύω σε δυσπρόσιτα μέρη, να ηχογραφώ φυσικά ηχοτοπία, να φωτογραφίζω και να γράφω ταξιδιωτικές ιστορίες ως Quest Traveller. Έχω συμμετάσχει σε συλλογικές εκδόσεις με διηγήματά μου: «Σε Δωμάτια που Ζουν Λέξεις», ανθολόγηση Διονύσης Μαρίνος, Εκδόσεις Βακχικόν, 2022 και «Η λέξη, η σκιά μου», ανθολόγηση Διονύσης Μαρίνος, Εκδόσεις Βακχικόν , 2023. Το τρίτο βιβλίο θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο 2024.

 

Email
info@sound-quest.com

 

 

Κινητό
693 7257578

 

error: Copyrighted Content