Το 2023 θα είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΟΜΕΝΗ χρονιά! Να γιατί...

Στην Soundquest ελπίζουμε να είχατε ένα όμορφο χειμερινό ηλιοστάσιο καθώς και μια ζεστή και υπέροχη περίοδο εορτασμών και νέας χρονιάς μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Καθώς πλέον οι ημέρες αρχίζουν πάλι να μεγαλώνουν και το φως στο βόρειο ημισφαίριο φωτίζει τις σκιές μέσα και έξω

θα θέλαμε να σας ευχηθούμε να έχετε την Φωτεινότερη και Καλύτερη Χρονιά ως τώρα.

Παρόλο που βρισκόμαστε στη μέση μεγάλων αναταραχών, βιώνουμε μερικές από τις πιο τρελές εποχές στον πλανήτη μας και πολλοί άνθρωποι κλονίζονται και χάνουν την πίστη τους, στην Soundquest πιστεύουμε ότι το 2023 θα είναι η πιο επική χρονιά για όσους πιστέψουν πραγματικά ότι θα είναι.

Έχουμε δουλέψει σκληρά γι’αυτό και το ονειρευόμασταν τόσο καιρό που δεν μπορούμε να αποτύχουμε!

Και εδώ είναι μερικά πράγματα που αρχίζουμε να οργανώνουμε στην Soundquest τις επόμενες εβδομάδες και μήνες που έρχονται.

Ξαναρχίζουμε τα δια ζώσης ομαδικά χαλαρωτικά ηχόλουτρα αρχής γενομένης με τα ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΑ ΗχΟΛΟΥΤΡΑ by Soundquest

>Δήλωσε συμμετοχή εδώ!  <

Οργανώνουμε διαδικτυακά χαλαρωτικά ηχόλουτρα για ομάδες αλλά και ατομικά καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου έτσι ώστε από την άνεση του χώρου σας, να μπορείτε να συνεχίζετε να έχετε ποιοτική ώρα χαλάρωσης.  Aυτό ωφελεί μακροχρόνια το σώμα όσο και τη γενικότερη ενέργεια και ευεξία σας, ενώ ταυτόχρονα αυξάνει την απόδοσή σας στην εργασία.

Για τους λόγους αυτούς, μείνετε συντονισμένοι μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Soundquest (Facebook, Instagram, LinkendIn) και εγγραφείτε στo newsletter της Soundquest ώστε να είστε από τους πρώτους που θα δηλώσουν συμμετοχή.

Επαναπρογραμματίζουμε το λανσάρισμα του premium διαδικτυακού προγράμματος χαλάρωσης Relaxing Sound Pit Stop, διάρκειας 8 εβδομάδων για ομάδες, όπως και  του ατομικού προγράμματος χαλάρωσης Aναζωογονητικές Ηχοαναζητήσεις by Soundquest.  Παράλληλα οργανώνουμε ξανά το EY Retreat για επαγγελματίες υγείας που ήταν μεταξύ των επιτυχημένων πιλοτικών project της προηγούμενης χρονιάς.

Ω… και φυσικά! Συνεχίζουμε τα ταξίδια αναζήτησης όπου μαζί με τον φωτογραφικό φακό, θα ηχογραφήσουμε και φυσικούς ήχους σε απομονωμένα μέρη της Αφρικής, με απώτερο σκοπό να χρησιμοποιηθούν ως υλικό χαλάρωσης στα προγράμματα της Soundquest.

Η ζωή είναι συναρπαστική!

 Ελπίζουμε ότι όλα τα πράγματα που κάνετε να είναι γεμάτα ελπίδα, πίστη, αγάπη, ενθουσιασμό, ειρήνη και αλληλεπίδραση.

Ότι τα όνειρά σας για τις επόμενες μέρες και μήνες θα εκδηλωθούν όπως ακριβώς τα οραματίζεστε. Ότι εσείς και οι αγαπημένοι σας είστε ευλογημένοι με καλή υγεία, χαρά, αφθονία και αρμονία σε ότι κάνετε.

Μαζί μας ας είναι η αλήθεια, η διαφάνεια, το θάρρος, η δύναμη, η ανθεκτικότητα, η δικαιοσύνη και το φως στους επόμενους καιρούς που θα’ρθουν. 

 

Email
info@sound-quest.com

 

 

Κινητό
693 7257578

 

error: Copyrighted Content