Μέγα Ηχόλουτρο Μάϊου by Soundquest

Ένας από τους σημαντικότερους συντελεστές στην επικείμενη οικολογική καταστροφή της Γης είναι η δαρβινική θεωρία, η οποία έχει διαδοθεί ως «η επιβίωση του ισχυρότερου στον αγώνα για ζωή». Στην αρχαιότητα, η φυσική κατάσταση μετρούνταν σε σχέση με τη σωματική ικανότητα ενός ατόμου. Σήμερα, η φυσική κατάσταση μετριέται με όρους οικονομικής επιτυχίας. Και αυτός είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους που χρησιμοποιούμε πολλή από την ενέργεια της ζωής μας συμμετέχοντας σε δραστηριότητες που δεν προσφέρουν κανένα όφελος στην επιβίωσή μας.

Ένα σημείο εκκίνησης για τη διατήρηση της ζωογόνου ενέργειας είναι η διαχείριση των ενεργειακών δαπανών που εξασφαλίζουν τη σωματική και συναισθηματική μας ευεξία.

Ο ήχος είναι μορφή ενέργειας σε κατάσταση παλμικών δονήσεων (κύμα). Εστιάζοντας στο κύμα, εστιάζουμε ουσιαστικά στην ενέργεια. Μέσα από αυτήν την ενέργεια όλα τα μέρη του σώματος μας καταφέρνουν να συντονιστούν με τις ηχητικές συχνότητες και όλα πλέον τα συστήματα του σώματός μας αντλούν από ένα ενιαίο πεδίο ενέργειας και πληροφοριών.

Τα χαλαρωτικά ηχόλουτρα και η ηχοθεραπεία είναι στις μέρες μας η Νο. 1 εναλλακτική μορφή θεραπείας και αναζωογόνησης σώματος και πνεύματος με βάση επιστημονικές δημοσιεύσεις.

Στην κατάσταση αυτή το σώμα χαλαρώνει βαθιά, το μυαλό σιωπά και το πνεύμα αναζωογονείται.

Kαθώς το όραμα της Soundquest είναι η δημιουργία μιας κουλτούρας αυτοφροντίδας μέσα από την ηχητική χαλάρωση, σας έχουμε δύο προσκλήσεις χαλάρωσης.

Στο Mέγα Ηχόλουτρο Μαΐου by Soundquest συντονιζόμαστε με τους χαλαρωτικούς ήχους των κρυσταλλικών μπολ, των μπολ των Ιμαλάιων, του γκονγκ, του θεραπευτικού kit κρουστών καθώς και της αφρικανικής άρπας ngoni σε ένα ηχόλουτρο διαρκείας μίας ώρας. Στο τέλος μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας ως ομάδα.

Την Κυριακή 28 Μαΐου 2023, στις 18.00 στον φιλόξενο χώρο του Dancing School της Αλίκης Kόντζιου -ΓούσαΛ. Μεσογείων 294, Χολαργός – Αγία Παρασκευή.

>ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑ ΗΧΟΛΟΥΤΡΟ ΜΑΪΟΥ by Soundquest<

Στο δωρεάν Διαδικτυακό Ηχόλουτρο Μαΐου αποκλειστικά για τα μέλη του Soundquest Club θα αφεθούμε στους χαλαρωτικούς ήχους των κρυσταλλικών μπολ, τoυ γκονγκ, των μπολ των Ιμαλάιων και του θεραπευτικού kit κρουστών σε ένα ηχόλουτρο διαρκείας 35 λεπτών.

Την Τρίτη 23 Μαϊου στις 21.00 συντονιστείτε μέσα από την ομάδα αυτή ζωντανά στο Facebook, ξαπλώστε αναπαυτικά και χαλαρώστε με φροντίδα και αγάπη στο εαυτό σας.

>ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ SOUNDQUEST CLUB KANE KLIK  ΕΔΩ<

Απαραίτητη η συμπλήρωση όλων των ερωτήσεων για την είσοδό σας στo Soundquest Club.

Είναι χαρά μας που οι συμμετέχοντες στα χαλαρωτικά ηχόλουτρα της Soundquest επιλέγoυν να επανέρχονται ξανά και ξανά σε αυτό το καταπληκτικό ηχητικό «ταξίδι» χαλάρωσης, που μας φέρνει πιο κοντά στον εαυτό μας.

Τι είπανε για τα ηχόλουτρα by Soundquest (testimonials)

“Τα ηχόλουτρα είχαν μια έντονη επίδραση πάνω μου εκεί που δεν το περίμενα, και έμαθα επίσης πολλά πράγματα γενικά για τους ήχους, αλλά και για τον εαυτό μου”.

Κατερίνα Τζιγκοτζίδου, φωτογράφος

“Συνειδητοποίησα σε μεγαλύτερο βαθμό ότι η μουσική είναι ενέργεια που μπορεί να συντονιστεί με την ύπαρξη μας, συνειδητοποίησα πόσο μεγάλη ανάγκη έχω να εντάξω τη χαλάρωση στην καθημερινή μου ζωή και ότι αν βάλεις κάτι ως προτεραιότητά σου (ακόμα και αν δεν φαίνεται εκ πρώτης όψης ως προτεραιότητα) μπορείς να το επιτύχεις πιο εύκολα από το αν δεν το έθετες ως επιθυμητό στόχο”.

Ανθή Αποστολάτου, δημόσιος υπάλληλος

 

Αν θες να μάθεις περισσότερα για τα οφέλη, τον τρόπο εφαρμογής και τα προγράμματα χαλάρωσης μέσω της ηχοθεραπείας και των χαλαρωτικών ηχόλουτρων:

>ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΟΥ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΔΩ<

 

Ζούμε με πάθος και φροντίδα.

 

Photo art click: Soundquest © 2023

Κωπηλατώντας με mokoro (τύπος αφρικανικού κανό) στον ανθισμένο από νούφαρα παραπόποταμο Κβάι, στο θρυλικό Δέλτα του ποταμού Οκαβάνγκο, Mποτσουάνα, Αφρική

10/5/2023

 

Email
info@sound-quest.com

 

 

Κινητό
693 7257578

 

error: Copyrighted Content