Βυθιστείτε στη μουσική του καλοκαιριού

Βυθιστείτε στη μουσική του καλοκαιριού, εκεί όπου οι μαργαρίτες ανθίζουν, το νερό ρέει και τα χέρια χορεύουν με τις χαλαρωτικές δονήσεις του ήχου.

Στους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας, είναι εύκολο να παρασυρθούμε από τη φασαρία και να ξεχάσουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Αλλά μάντεψε τι;

Η φροντίδα του εαυτού μας δεν είναι πολυτέλεια – είναι απαραίτητη.

Είναι το μυστικό συστατικό που προσθέτει γεύση στη ζωή μας και μας κρατά δυνατούς. Μέσα από τη δική μου εκπαίδευση στην ηχοθεραπεία αλλά και τις μαρτυρίες των συμμετεχόντων στα προγράμματα χαλάρωσης της Sounquest όσο και στα χαλαρωτικά ηχόλουτρα, σταδιακά κατάλαβα ότι οι άνθρωποι δεν έλκονταν μόνο προς την ηχητική θεραπεία – εξελίσσονταν, θεράπευαν και αφυπνίζονταν με βαθύτατους τρόπους.

Τι είπανε για τα χαλαρωτικά ηχόλουτρα by Soundquest:

«Είναι σαν να σε ακουμπά ένα μαγικό ηχητικό ραβδάκι. Νιώθεις τους ήχους να σε κατακλύζουν και τους ακολουθείς με κλειστά μάτια να περπατάνε στο σώμα, στον αυχένα, στην σπονδυλική στήλη. Καθώς τους ακολουθείς χαλαρώνεις. Χαλαρώνεις βαθιά, αδειάζουν οι σκέψεις και φεύγει όλη η φασαρία από το μυαλό.  Αν έρθει η βαθιά χαλάρωση, αυτή μοιάζει με ύπνο, μέσα στον οποίο περιστασιακά ακούς ήχους, να σε ταξιδεύουν ή να σε επαναφέρουν στο τώρα. Είναι ένα μαγικό ταξίδι που αξίζει να δοκιμάσεις»,

Αθηνά Κουτρουμάνη, ιδιωτική υπάλληλος, Αθήνα

>ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΗΧΟΛΟΥΤΡΟ ΙΟΥΝΙΟΥ by Soundquest<

Σήμερα ως επαγγελματίας μουσικός και ηχοθεραπεύτρια, είμαι περισσότερο πεπεισμένη από ποτέ για την ικανότητα της ηχοθεραπείας να αλλάξει προς το καλύτερο τον κόσμο.

Η επιστήμη συνεχίζει να επιβεβαιώνει καθημερινά ότι η ηχοθεραπεία λειτουργεί – αλλάζει τη φυσιολογία και τα συναισθήματά μας και αυξάνει την ταχύτητα της θεραπείας ασθενειών. Τα εργαλεία θεραπείας ήχου μπορούν να δημιουργήσουν ευοίωνα μοτίβα εγκεφαλικών κυμάτων, συνοχή καρδιάς-εγκεφάλου και πολλά άλλα.

Παράλληλα η χαλάρωση μέσα από τον ήχο είναι ευχάριστη, δημιουργώντας μια γρήγορη «ανύψωση» στη διάθεση, τα συναισθήματα και την προοπτική μας. Εναρμονίζει το σύστημά μας, αλλά δεν απαιτεί βαριά συναισθηματική επεξεργασία, γεγονός που την καθιστά προσιτή για ένα μεγάλο κοινό.

Ας μιλήσουμε τώρα για τα οφέλη ενός χαλαρωτικού ηχόλουτρου και τι μπορείτε να περιμένετε:

  1. Ανακούφιση από το άγχος: Πείτε αντίο στην καθημερινότητα καθώς οι καταπραϋντικοί ήχοι σας απομακρύνουν το άγχος, αφήνοντάς σας σε ηρεμία και εσωτερική συγκέντρωση.
  2. Βαθιά χαλάρωση: Βυθιστείτε σε μια κατάσταση βαθιάς χαλάρωσης καθώς τα ηχητικά κύματα συντονίζονται με τα εγκεφαλικά κύματα με αποτέλεσμα τη μείωση της μυϊκής έντασης που έχει ως αποτέλεσμα έναν πιο ξεκούραστο ύπνο.
  3. Ενισχυμένη ενσυνειδητότητα: Ο ήχος γίνεται η άγκυρά, βοηθώντας σας να βουτήξετε βαθύτερα στον διαλογισμό και την επίγνωση του εαυτού, επιτρέποντάς σας να είστε πλήρως παρόντες τη στιγμή.
  4. Αποκατάσταση ενέργειας: Αφήστε τις ηχητικές συχνότητες να ξεμπλοκάρουν όλες τις σωματικές, νοητικές και συναισθηματικές αντιστάσεις, να επαναφορτίσουν τα επίπεδα ενέργειάς σας, και να σας αναζωογονήσουν.
  5. Συναισθηματική απελευθέρωση: Τα απαλά ηχητικά κύματα διαπερνούν την ύπαρξή σας, απελευθερώνοντας απαλά συναισθηματικά μπλοκαρίσματα και ενθαρρύνοντας τη θεραπεία από μέσα.
  6. Αναζωπύρωση δημιουργικότητας: Τα ηχητικά κύματα διεγείρουν τις δημιουργικές σας αισθήσεις καθώς συντονίζονται με τα εγκεφαλικά κύματα Θήτα, ξεκλειδώνοντας νέους δρόμους έμπνευσης και αυτοέκφρασης.
  7. Σύνδεση ομάδας: Η ένωση σε αυτήν την κοινή εμπειρία δημιουργεί μια αίσθηση σύνδεσης και υποστήριξης, υπενθυμίζοντάς μας ότι δεν είμαστε μόνοι σε αυτό το ταξίδι.

Είπανε για το Μέγα Χαλαρωτικό Ηχόλουτρο Μαΐου 2023 της Soundquest:

⇒Aνταποκρίθηκε το ηχόλουτρο στις προσδοκίες σας και σε πιο βαθμό;

℘Ναι, 100%

⇒Περιγράψτε τι σας άρεσε και τι αποκομίσατε από την εμπειρία.

℘Μου άρεσε η εναλλαγή των ήχων και η σειρά με την οποία ακούγονται. Δημιουργούν χρώματα, συναισθήματα και ο χρόνος περνά χωρίς να το καταλάβεις. Νομίζεις ότι έχει περάσει ένα τέταρτο , ενώ στην πραγματικότητα έχει περάσει μια ώρα!

Αλέξανδρος Κριεζής- Καρρέρ, τραπεζικός, Αθήνα

Η επόμενη πρόσκληση αυτοφροντίδας της Sοundquest έρχεται την Κυριακή 11 Ιουνίου στις  6:00 μ.μ., με το Μέγα Χαλαρωτικό Ηχόλουτρο Ιουνίου, διάρκειας 1 ώρας, στον πάντα φιλόξενο χώρο του Dancing School της Αλίκης Kόντζιου -ΓούσαΛ. Μεσογείων 294, Χολαργός – Αγία Παρασκευή.

Μέσω της δύναμης του ήχου, θα μειώσουμε τον θόρυβο, θα απελευθερώσουμε το άγχος και θα αναζωογονήσουμε ολόκληρη την ύπαρξή μας. Είναι μια εμπειρία που έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να βρείτε ισορροπία και αρμονία.

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΗΧΟΛΟΥΤΡΟ ΙΟΥΝΙΟΥ by Soundquest<

Οι θέσεις είναι περιορισμένες, οπότε φροντίστε να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας σε αυτό το ηχητικό ταξίδι αυτοφροντίδας και ευεξίας.

Και επειδή η χαλάρωση δεν σταματά εδώ, συνεχίζεται στο Soundquest Club, την κλειστή ομάδα ηχοαναζήτησης στο Facebook.

Στην ομάδα αυτή ασχολούμαστε με τον ήχο και την επιστήμη του ήχου και πως συμβάλλουν γενικότερα στην ευεξία μας μέσα από την ηχοθεραπεία και τα ηχόλουτρα. Ακούμε «ψαγμένες» μουσικές, ταξιδεύουμε σε όλη τη γη, κινητοποιούμε τις πέντε αισθήσεις μας και χαλαρώνουμε μέσα από ακούσματα. Παράλληλα ενημερωνόμαστε για τεχνικές χαλάρωσης, αυτογνωσιακές διαλέξεις από γνωστούς δασκάλους καθώς και άλλες δραστηριότητες και σεμινάρια που συμβάλλουν στο ευ ζην.

Για την είσοδό σας  στo Soundquest Club είναι απαραίτητη η συμπλήρωση όλων των ερωτήσεων και του e-mail.

Την Τρίτη 20 Iουνίου στις 21.00, συντονιστείτε μέσα από την ομάδα αυτή ζωντανά στο Facebook για ένα ακόμα διαδικτυακό ηχόλουτρο (ηχογραφημένο στο στούντιο Few),αποκλειστικά για τα μέλη του club.

Μαζί, ας βουτήξουμε στη χαλάρωση και ας ανακαλύψουμε τη δύναμη ενός ακόμη χαλαρωτικού ηχόλουτρου.

ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ SOUNDQUEST CLUB KANE KΛIK  ΕΔΩ<

Τι είπανε για τα ηχόλουτρα by Soundquest:

«Στην αρχή ήμουν περίεργη. Στην πορεία ανακάλυψα πόσο ευεργετικά λειτουργούσαν τα ηχόλουτρα μέσα μου. Σαν να με καθάριζαν. Κατάφερα να φέρνω τη μουσική στην πλάτη και στον αυχένα μου που μαζεύω εντάσεις και να τα χαλαρώνω. Νομίζω ότι είναι μια πολύ καλή μέθοδος χαλαρώματος και θεραπείας από αρνητικές σκέψεις καθώς και συναισθηματικής αποτοξίνωσης», Πόπη Λαμπρινέα- Γαβριηλίδου, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, Αθήνα

«Οι γνώσεις, η μεταδοτικότητα, η θετική αύρα και η εμπειρία της εμπιστοσύνη και ηχοθεραπεύτριας Sounquest είναι ένα στοιχεία που σου δημιουργεί ασφάλεια. Αφήνεσαι στη διαδικασία των ηχοαναζητήσεων όσο και στα ευεργετικά οφέλη των ηχόλουτρων. Είδα σημαντικές προσωπικές αλλαγές. Ευχαριστώ πολύ για αυτή την πολύτιμη εμπειρία!», Ρομανός Καλογιάννης, χορευτής, χορογράφος, Παρίσι

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα προγράμματα χαλάρωσης μέσα από τον ήχο και τη μουσική της Soundquest, τον τρόπο εφαρμογής τους καθώς και τα οφέλη της ηχοθεραπείας και των ηχόλουτρων:

>ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΟΥ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΔΩ<

Ζούμε με πάθος και φροντίδα.

Photo underwater art: “In a field of daisies…”, μοντέλο: Εύη Τσακλάνου, Soundquest ©2022

Υποβρύχια φωτογράφιση με photo coach τη φωτογράφο Ρενέ Ρεβάχ στο κτήμα Cherryland

1/6/2023
 

 

Email
info@sound-quest.com

 

 

Κινητό
693 7257578

 

error: Copyrighted Content