Ανθίζοντας το Χειμώνα| Διαδικτυακά Ηχόλουτρα 2024

Καθώς ξεκινά το 2024, συχνά σταματάμε για να σκεφτούμε πώς εξελίχθηκε η χρονιά που πέρασε.

Ίσως αναρωτιόμαστε: «Φρόντισα αρκετά τον εαυτό μου;», «δημιούργησα χρόνο αποκλειστικά για μένα;» ή «βρήκα την ιδανική ισορροπία μεταξύ του να είμαι και να κάνω φέτος;»

Μπορεί να βρεθούμε να απαντάμε «δυστυχώς όχι» ή «έτσι κι έτσι» σε μία ή περισσότερες από τις παραπάνω ερωτήσεις. Η καθημερινότητα μπορεί να φαίνεται ότι εμποδίζει τις πιο σημαντικές προθέσεις που έχουμε για τον εαυτό μας.

Το «Ανθίζοντας το Χειμώνα» λοιπόν είναι μια πρόσκληση χαλάρωσης αλλά μια πρόκληση για να ανακαλύψετε τη δύναμη και την ομορφιά της χειμερινής ανθοφορίας μέσα σας με οδηγό τον ήχο.

Κάθε ηχόλουτρο είναι εμπνευσμένο από τα χαρακτηριστικά και τα χρώματα δύο υπέροχων λουλουδιών: του κυκλάμινου και της ίριδας.

Το πρώτο ηχόλουτρο, την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου, στις 21.00 παίρνει έμπνευση από το κυκλάμινο, ένα λουλούδι που ανθίζει με ζωηρά χρώματα μέσα στο κρύο, προσφέροντας μας ευκαιρία να παρατηρήσουμε τη δική μας ανθεκτικότητα  και εσωτερική δύναμη. Ταυτόχρονα μας υπενθυμίζει να αναγνωρίζουμε και να εκτιμούμε τη ζωντάνια και ομορφιά μέσα στην καθημερινότητά μας.

Το δεύτερο ηχόλουτρο, την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου, στις 21.00 είναι εμπνευσμένο από την ίριδα, το λουλούδι του ουράνιου τόξου. Από την ίριδα μπορούμε να εμπνευστούμε και να παρατηρήσουμε τη δική μας πολυπλοκότητα όσο και την ευελιξία και ικανότητα προσαρμογής σε διαφορετικές συνθήκες.

Τα οφέλη από τη συμμετοχή είναι:

  • Bαθιά χαλάρωση και ανακούφιση από το στρες.
  • Ενδυνάμωση της εσωτερικής δύναμης παίρνοντας έμπνευση από την ανθεκτικότητα του κυκλαμίνου και την πολυπλοκότητα της ίριδας.
  • Ανανέωση νου και σώματος μέσα από τον ήχο και τον συσχετισμό με στοιχεία της φύσης.

Τρόπος: Διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Zoom

Τι να περιμένετε:

🎶 Hχογραφημένο σε στούντιο από την Soundquest Χαλαρωτικό Ηχόλουτρο διάρκειας 1 ώρας από την πλούσια ηχητική βιβλιοθήκη της Soundquest

🧘Ενσυνείδητη εσωτερική χαλάρωση μέσω εισαγωγικού διαλογισμού

🌐 Σύνδεση κοινότητας Soundquest

Είπανε για τα χαλαρωτικά ηχόλουτρα της Soundquest:

“Τα ηχόλουτρα είχαν μια έντονη επίδραση πάνω μου εκεί που δεν το περίμενα, και έμαθα επίσης πολλά πράγματα γενικά για τους ήχους, αλλά και για τον εαυτό μου”.

Κατερίνα Τζιγκοτζίδου, φωτογράφος, Αθήνα

ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ >ΕΔΩ<

Ανθίστε μέσα στο καταχείμωνο με οδηγό τον ήχο και τα λουλούδια.

02.01.2024

 

 

Email
info@sound-quest.com


 

Κινητό

693 7257578

 

error: Copyrighted Content